iHub je internetový magazín pro nezávislé autory a širokou veřejnost


Martin Stropnický v Hradci Králové

01.09.2013 01:54

Líbí se vám náš projekt? Podpořte jej finančně.

Martin Stropnický, herec a jedna z tváří Hnutí ANO (foto: PL.cz)

 

Královéhradecké ANO vedené Janem Hýskem tento pátek přivítalo pana Martina Stropnického. Známý herec a tvář hnutí ANO více než 2 hodiny diskutoval U královny Elišky s téměř pěti desítkami sympatizantů a členů hnutí ANO.

Pan Stropnický hovořil o tom, co ho vedlo k aktivní podpoře Hnutí ANO a proč je nutné, aby se úspěšní lidé aktivněji zapojili do správy této země. I proto vzniklo Hnutí ANO a Stropnický chce pomoci takovým úspěšným a morálním lidem ke vstupu do parlamentní politiky. Herec odpovídal mimojiné na otázky k hlavním bodům programu hnutí. Stropnický je přesvědčený o tom, že v této zemi mizí každý rok odhadem více než 200 miliard Kč a tyto finanční prostředky potom chybí na důležité věci. Jedním z diskutovaných témat byl také výběr lidí na kandidátní listiny a jejich prověřování, čemuž hnutí věnuje velkou pozornost. Diskuse byla po více než dvou hodinách ukončena a pan Stropnický přislíbil, že se do parlamentních voleb v Hradci Králové ještě ukáže a to minimálně na jedné akci pro veřejnost. Více o názorech Stropnického najdete na jeho ANOblogu zde.     

Líbí se vám náš projekt? Podpořte jej finančně.

—————

Zpět


Diskusní téma: Martin Stropnický v Hradci Králové

Datum: 03.09.2013

Vložil: Marian Svoboda

Titulek: ANO, stejné sliby, stejné kecy, stejné výsledky.

ANO, touha po moci, je to úplně stejné. Historie se opakuje a bude opakovat nekonečně dlouho. jsme v Česku. Nikdo už to nezmění.

—————

Datum: 01.09.2013

Vložil: Aranka Horvátová

Titulek: U nás v Chanově

Pan Stropnický je bezva. My se známe od nás z Chanova, on tam občas přijede...

—————

Datum: 02.09.2013

Vložil: horváth

Titulek: Re: U nás v Chanově

Na chalung a za holkama

—————