iHub je internetový magazín pro nezávislé autory a širokou veřejnost


Tisková zpráva: spuštění nového finančního portálu Investportal.cz

08.04.2013 00:05

S finanční inteligencí českého národa to není ani 23 let po revoluci nikterak slavné. Na tuzemském finančním trhu se pohybují renomované i méně známé finanční společnosti, které poskytují služby, jež by rozumný a finančně vzdělaný člověk neměl nikdy přijmout. I proto patří tuzemské banky mezi jedny z nejziskovějších na světě. Provozovatelé nově spuštěného finančního serveru Investportal.cz chtějí právě v této oblasti Čechům a Češkám pomoci.

Za novým projektem stojí skupinka podnikatelů a profesionálních investorů. Redaktor Petr Dvořák říká na důvody spuštění serveru toto:"Nejsme zaměstnanci finančních společností a nikdy jsme nebyli. Nejsme na nikom závislí a můžeme si dovolit ten luxus provozovat zcela nezávislý finanční server. Kolik takových webů v Čechách doopravdy je? Živíme se jako podnikatelé a profesionální investoři. Máme mnohaleté zkušenosti v oblasti financí a investic a chtěli jsme lidem v této oblasti prostě pomoci. Otevřít jim oči, či ještě lépe - ukázat jim cestu. Chceme se koncentrovat především na praktickou stránku věci. Peníze a investice - tomu se budeme věnovat přednostně.".

Podle redaktora Petra Dvořáka se server zaměří na několik užitečných oblastí. Na Investportalu tak najdete čerstvé aktuality a kvalitní články. Dále osobní zkušenosti autorů i bloggerů. Infografiky připravené speciálně pro tento projekt. Popis investičních instrumentů i investiční tipy. Blogy uživatelů. V budoucnosti se na serveru objeví například sekce pro majitele firem či on-line aukce a další užitečné sekce a služby, které si chtějí provozovatelé zatím nechat pro sebe.

—————

Zpět


Diskusní téma: Tisková zpráva: spuštění nového finančního portálu Investportal.cz

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.